mjesto za top banner

POSLOVNA SURADNJA

30. SIJENJA 2007. 13:29h

Borovo obuća u Rusiji

Tekst

Tvrtka Borovo prije par mjeseci je s Baxterom potpisala ugovor temeljem kojega će u veljači na rusko tržište biti plasirana obuća iz Borova.

Generalni direktor poduzeća Baxter, Aleksandar Valerievich, posjetio je u ponedjeljak pogone Borovo-Kožne obuće u Vukovaru te razgovarao s direktorom Antom Oklopčićem o poslovnoj suradnji.

Prvi poslijeratni nastup Borovo obuće na ruskom tržištu

Tvrtka Baxter bavi se kupoprodajom i plasmanom obuće na tržištu Ruske Federacije, a dio je holdinga Ruska koža, najvećega proizvođača kože u europskom dijelu Rusije. To je prvi poslijeratni nastup vukovarskoga proizvođača obuće na ruskom tržištu, piše Vjesnik.

T.K.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!