mjesto za top banner

7. VELJAŔE 2012. 22:41h

Bistrani i dalje agitiraju za aerodrom u Zagorju, samo 20 km od Zagreba

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 

Ne odustaje se od projekta autodroma u Bistri, investicije od 250 milijuna eura u Zagorju, samo 20 kilometara od Zagreba. Prijašnja vlada dala je podršku, a isto treba potvrditi i nova Vlada.

┬ľ Predstavili smo projekt u Ministarstvu gospodarstva, a uskoro o─Źekujemo i prijam kod potpredsjednika Vlade Radimira ─îa─Źi─ça. Tra┬×imo politi─Źku, no ne i dr┬×avnu financijsku podr┬Üku ┬ľ ka┬×e Zrinko Gregurek.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!