mjesto za top banner

9. LIPNJA 2012. 14:08h

Biljana Borzan: Imam svoje obaveze u Saboru i ne razmišljam o ministarstvu

Biljana Borzan

Foto

Hrvatska
0

Tekst

SDP-ova saborska zastupnica iz Osijeka Biljana Borzan opovrgnula je medijske spekulacije kako je u užem izboru za nasljednicu Mirele Holy na poziciji ministrice zaštite okoliša i prirode.

"Ni u peti mi to nije. Nisam s premijerom uopće o tome razgovarala niti znam kakav je njegov stav ni o tome on razmišlja ni zašto sam ja u tom kontektstu. Uopće ne razmišljam o tome, imam svoje obaveze u Saboru i kao promatrač u Europskom parlamentu i trenutno uopće ne razmišljam o nekakvom ministarstvu", rekla je Borzan.

Kao uži premijerov izbor spominje se i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel.

"Ja ne mogu to špekulirati. Hvala", kratko je rekla Lovrić Mezel. (Media Servis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!