mjesto za top banner

DVIJE DJEVOJKE OZLIJE?ENE

17. SIJENJA 2009. 19:59h

Automobilom se prevrnuo na krov i udario u stup

Automobil koji je sletio u zaštitnu ogradu, a potom u kanal

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Upravljajući Seat Ibizom 18-godišnjak je pretjecao kolonu vozila, izazvao sudar, a automobil se prevrnuo na krov i udario u betonski stup.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u 12.30 sati kod benzinske crpke OMV-a u Novigradu tri su osobe lakše ozlije?ene, javlja Barkun.

Naime, 18-godišnjak je upravljajući Seat Ibizom u smjeru iz Novigrada prema Poreču prebrzo i nepropisno pretjecao kolonu vozila, te prednjim dijelom udario u bočni dio Kia Shume kojom je upravljao 38-godišnjak iz Novigrada.

Pritom se Seat prevrnuo na krov i udario u betonski stup. Mladić i njegove dvije suputnice stare šesnaest i sedamnaest godina prošli su s lakšim tjelesnim ozljedama.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!