mjesto za top banner

21. OUJKA 2012. 17:02h

Augustinčićeva Gola Maja pronađena je raskomadana

Tekst

Augustinčićeva Gola Maja, skulptura koja je prošloga četvrtka ukradena iz daruvarskog parka, pronađena je, no na žalost – raskomadana!

Potvrdio nam je to Bruno Marić iz uprave Daruvarskih toplica, koji će sutra u 9 sati na tiskovnoj konferenciji objasniti sve okolnosti nestanka te hoće li se njezini ostaci moći restaurirati.

Nakon prvotnog šoka zbog nestanka, nove vijesti dodatno su šokirale daruvarsku i cijelu hrvatsku javnost.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!