mjesto za top banner

11. LIPNJA 2012. 16:04h

Ankica Mamić: Kovačić mi je rekao za mail, ali ja s tim nemam veze

Šetajući po trgu Laura je spazila goluba te se poželjela igrati s njim

Foto

Hrvatska
0

Tekst

- Mireli Holy želim svu sreću, ali mail nije stigao od mene- kazala nam je Ankica Mamić, glasnogovornica potpredsjednika Vlade Radimira Čačića, koju je bivša ministrica zaštite okoliša prozvala kao osobu koja je HTV-ovom novinaru Siniši Kovačiću dostavila mail zbog kojeg je smijenjena.

Podsjetimo, Holy je u mailu upućenom čelniku HŽ-a Reneu Valčiću, lobirala za jednu tajnicu čiji je suprug člann SDP-a i stranačkog odbora za okoliš.

- To što sam ja znala dan ranije za sporni mail, ništa ne znači niti ima veze sa mnom. Siniša Kovačić mi je rekao za priču koju ima, ali to nije bila glavna tema našeg telefonskog razgovora, on mi je to samo spomenuo- nastavila je Mamić.

Smatra kako je glavna poanta skrenuti pozornost s prave priče, a to je upravo sadržaj maila u kojem Holy traži ostanak tajnice na radnom mjestu.

- Ovo je klasični spin- zaključila je.

Holy: Čačićeva glasnogovornica Ankica Mamić dala je moj e-mail medijima!

Inače, Holy je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnji da ju se protuzakonito nadzire.

'- Napravila sam jednu glupost i podnijela sam političku odgovornost zbog svoga čina- rekla je Holy za Media servis i potvrdila da je podnijela kaznenu prijavu zbog nezakonitog nadziranja.

- Ono što mene sada, u ovom trenutku interesira jest tko je prekršio moja ustavna prava i raspolagao mojom privatnom korespondencijom na taj način- rekla nam je Holy.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!