mjesto za top banner

22. SVIBNJA 2012. 15:17h

9. Drvno-tehnološka konferencija od 28. svibnja u Opatiji

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U Opatiji će se održati 9. Drvno-tehnološka konferencija od 28. i 29. svibnja. Radi se o središnjem sektorskom okupljanju drvne industrije i šumarstva u Republici Hrvatskoj na kojem se tradicionalno rezimiraju sektorske prilike i daju naznake budućih poslovnih trendova u oba sektora.  

U cilju jačanja skupa ove godine simultano se održava i 2. Međunarodna konferencija o uređenju interijera budući da postoji veliki potencijal suradnje hrvatske drvne industrije i hotelskog sektora koji je usprkos kriznom okruženju zadržao značajniji investicijski potencijal. 

Konferencija je primarno namijenjena hotelijerima, arhitektima, projektantima, dizajnerima, dobavljačima opreme, odnosno svim tvrtkama koje su uključene u opremanje hotelskih interijera. 

Na ovaj način nastoji se zajednička tema opremanja hotela učiniti zanimljivom različitim skupinama sudionika iz oba sektora kako bi se na taj način stvorila potrebna koncentracija prisustva važnih sektorskih subjekata iz institucionalnog, znanstvenog, medijskog i gospodarskog miljea koja u konačnici može dovesti doboljeg pozicioniranja kvalitetnih proizvoda u dijelu opremanja hotela namještajem, građevinskom stolarijom te proizvodnjom energije na bazi drva. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!