mjesto za top banner

5. SRPNJA 2012. 13:51h

16-godišnjak putem Facebooka slao uznemirujuće poruke

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Službenici đakovačke policijske postaje podnijet će posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež protiv 16-godišnjaka s đakovačkog područja, zbog sumnje u širenje uznemirujućih poruka putem društvenih mreža, izvijestila je danas osječko-baransjka Policijska uprava.

Djelatnici policije proveli su kriminalističko istraživanje na temelju dojava više osoba s đakovačkog područja, koji su prijavili da im putem društvene mreže nepoznata osoba šalje poruke uznemirujućeg sadržaja.

Istragom je utvrđeno kako je poruke slao 16-godišnjak s đakovačkog područja, a neslužbeno se doznaje da je takve poruke slao putem društvene mreže Facebook.

Sukladno konzultacijama s osječkim Općinskim državnim odvjetništvom za mladež policija će u vezi s tim podnijeti posebno izvješće. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!